Luk Navigation

Trænere

Lukas Armes Cheftræner

Tlf 42167000

 

Jannik Egelund Pedersen

Træner torsdag tlf  26782840

 

 

 Michael Rasmussen

Match maker og Træner

 tlf  27592064

                                                                                                                                     

Jørn Christiansen træner mandag

Jens  Klimek Træner Torsdag og Mandag

 

 

 

Hvem kan bokse

Alle kan bokse kampe både piger og drenge, du skal  være fyldt 11 år, men ikke over 41 år, der er dog lidt særlige regler hvis man er over 30 år.

For at kunne bokse rigtige kampe, skal man have modtaget undervisning i mindst 4 mdr, man skal have gennemgået en grundig  lægeundersøgelse, og udstedt  en gyldig startbog.

Kamptræning

På kamp holdet, forventer vi at dem der træner der, er meget seriøse med deres træning, det skulle jo gerne ende med en rigtig kamp. En træningsaften, kunne se sådan ud.  Man starter med opvarmning, hvor man stille og roligt varmer alle muskler op i 20 til 30 min. Så  kører vi feks. teknik hvor man øver  de forskellige stød  og  slagserier,  derefter har vi sparring  hvor vi bokser mod hinanden, og får øvet det teknik man lige har lært,  omkring 6 til 8 omgange .Derefter  går vi over til træning på sandsæk. På sandsækken kan man træne teknink, udholdenhedstræning, hurtighedstræning normalt 4 gange 2 min, til slut træner vi mave, ryg, arme med forskellige øvelser, efter 1,5 time`s hård træning strækker man ud.

Diplomboksning

De fleste der vil bokse rigtige kampe, starter med en eller flere dilpomkampe i samråd med deres træner. En diplomkamp er det tætteste på en rigtigb kamp man kan komme, den eneste forskel er at man ikke må slå hårdt, dommere og kampleder giver point efter ens tekniske kunnen, bevægelse osv. For at få diplom skal man have 27 point. En diplomkamp er et godt stykke værktøj for dig og din træner, til at vurdere om du er klar en rigtig kamp.